Vendéglátás

| Étterem

A 150 fő befogadására alkalmas étterem tavasztól késő őszig, a fedett terasszal kiegészülve akár 220 fő részére is egyidejű étkezési helyszínt biztosít.

Gyülekezeti alkalmak, egész napos rendezvények esetén a résztvevők számára igény szerint menüs vagy svédasztalos étkezést biztosítunk. A menü összeállításnál a házias ízek megvalósítása a fő priorítás. Az előre leadott különleges étkezési igényeket igyekszünk kielégíteni (kivétel: vegán és paleo).

Rendezvény jellegéhez igazodó dekoráció kialakításában, különleges kérésekben (pl. ünnepi torta, háttérzene) igyekszünk segítségükre lenni.

“Rendkívül kritikus vagyok a főzés terén, de a szakácsaik csak remekművekkel szolgáltak!”

K. Endre

2012. nyara

| BEKÉSZÍTÉS

A rendezvények, konferenciák szüneteire bekészítések igényelhetőek többféle teával és kávéval, ásványvízzel, szénsavas és rostos üdítőkkel, valamint sós- és édes aprósüteményekkel, szendvicsekkel vagy gyümölcsökkel.

| Kávézó

A konferencia-központ földszintjén található kávézó reggel 8 és este 9 óra között folyamatosan nyitva tart, és a szállodákban megszokottnál kedvezőbb árakkal várja a vendégeket. Ez idő alatt a teljes kínálat biztosított: többféle tea, kávé, ásványvíz, szénsavas és rostos üdítőitalok, palackos borok, röviditalok, pezsgő, chipsek és csokoládék.