SDG KONFERENCIA KÖZPONT

Több száz főnek elengedő, kényelmes férőhely
Légkondicionált, igény szerint berendezhető termek
Étterem és kávézó

Az SDG Konferencia Központ kiváló helyszínt biztosít egyházi konferenciák, illetve céges rendezvények lebonyolítására. Alkalmainkra érkező vendégeink használhatják a külön épületben található konferencia-központunk kisebb és nagyobb termeit, a hotelépületben található termeket, a Csárda épület helységeit és a 150 fő befogadására alkalmas éttermet, melyek az igényeknek megfelelően rendezhetőek be.

Emellett a komplexum ősparkos területe lehetőséget biztosít kültéri programok lebonyolítására is.

Készségesen és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök különleges kéréseihez is!

Konferencia termeink

Töltéssy Zoltán terem

Legnagyobb termünk 350 négyzetméteres és maximum 380 fő befogadására alkalmas. Elválasztással ezt a teret két kisebb teremre lehet bontani, az így létrejövő 130 illetve 220 négyzetméteres termek maximum 140 illetve 240 főt képesek befogadni.

A Töltéssy termek hangosítással, projektorral, légkondícionálóval, wifi elérhetőséggel és flip chart táblákkal felszereltek.

Naszádi Zsófia terem

80 négyzetméteres, maximum 30 fő befogadására alkalmas szekcióterem wifi elérhetőséggel, igény szerint projektorral, tévével, flip chart táblával felszerelhető.

Denke Gergely terem

60 négyzetméteres, maximum 20 befogadására alkalmas szekcióterem wifi elérhetőséggel, igény szerint projektorral, tévével és flip chart táblával felszerelhető.

Fónyad Dezső terem

A Hotelépületben található Fónyad Dezső terem 100 négyzetméteres, maximum 120 fő befogadására alkalmas terem.

Soos Géza terem

A Hotelépületben találhatóSoos Géza terem maximum 60 fő befogadására alkalmas szekcióterem.

Csárda épület

Az 1932-ban épült különálló Csárda épület, 2019-ben teljeskörű felújításon esett át. Egy nagy teremmel (100 fő befogadására, telepíthető technikai lehetőségekkel) és hét kisteremmel rendelkezik, amelyek közül, néhány egybenyitható.

Az épületben több mosdó is található, igény esetén a termek késő este is használhatóak

Vendéglátás

| Étterem

A 150 fő befogadására alkalmas étterem tavasztól késő őszig, a fedett terasszal kiegészülve akár 220 fő részére is egyidejű étkezési helyszínt biztosít.

Gyülekezeti alkalmak, egész napos rendezvények esetén a résztvevők számára igény szerint menüs vagy svédasztalos étkezést biztosítunk. A menü összeállításnál a házias ízek megvalósítása a fő priorítás. Az előre leadott különleges étkezési igényeket igyekszünk kielégíteni (kivétel: vegán és paleo).

Rendezvény jellegéhez igazodó dekoráció kialakításában, különleges kérésekben (pl. ünnepi torta, háttérzene) igyekszünk segítségükre lenni.

| BEKÉSZÍTÉS

A rendezvények, konferenciák szüneteire bekészítések igényelhetőek többféle teával és kávéval, ásványvízzel, szénsavas és rostos üdítőkkel, valamint sós- és édes aprósüteményekkel, szendvicsekkel vagy gyümölcsökkel.

| Kávézó

A konferencia-központ földszintjén található kávézó reggel 8 és este 9 óra között folyamatosan nyitva tart, és a szállodákban megszokottnál kedvezőbb árakkal várja a vendégeket. Ez idő alatt a teljes kínálat biztosított: többféle tea, kávé, ásványvíz, szénsavas és rostos üdítőitalok, palackos borok, röviditalok, pezsgő, chipsek és csokoládék.

Konferenciák

A konferencia-központ mérete, a termek száma és elrendezése alapján ideális helyszíne akár több száz fős konferenciák lebonyolításának is.

A helyszín, a szükséges technikai eszközök és az ellátás mellett hotelünkben kényelmes elhelyezést is tudunk biztosítani a résztvevőknek…

Igyekszünk abban segíteni, hogy minden vendégünk, testileg és lelkileg is jól érezhesse magát, kapcsolatok jöhessenek létre, erősödhessenek, akár vertikálisan akár horizontálisan…

Amit kínálunk

légkondicionált, igény szerint berendezhető termek
multimédiás felszereltség, hangosítás és kivetítés
bekészítések
ingyenes wifihasználat a központ egész területén
szállás hotelszobákban svédasztalos vagy menüs teljes ellátással
parkos környezet
ingyenes parkolás
konferenciák

 

A konferencia-központ a szálláshelyektől különálló épületben található, így teljesen biztosítva van az alkalmak zavartalansága, lelki programok esetén a csendessége.

Igény szerint a központ kizárólagos használatára is van lehetőség.

Bővebb információkért és ajánlatkérésért keressen bennünket!

Közösségi alkalmak, csapatépítés

Rendezvénytermeink sokfélesége, területünk nagysága több lehetőséget is kínál az ide látogató csoportoknak. Alkalmas helyszínt biztosítunk, egyházi rendezvényeknek, céges alkamaknak, de akár családi találkozóknak, osztálykirándulásoknak….

Két hektáros sportpályával, gyermek és felnőtt játszótérrel és szabadtéri színpaddal rendelkező parkunk szinesíti a programlehetőségeket.

Egyedi ajánlatkérésért töltse ki a űrlapunkat vagy adja meg elérhetőségét a gombra kattintva, és munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.